Katalánci včera v Gamper Cupe porazili Tottenham 4:2 a po stretnutí sa pre médiá v krátkosti vyjadril Xavi Hernández, Mateu Alemany a z hráčov Frenkie de Jong a Ferran Torres. Ich vyjadrenia si môžete prečítať v tomto článku.

Xavi

"Neymar? Nemôžem nič povedať. Trh je otvorený a môže sa stať čokoľvek."

"Zostane Ansu Fati? Uvidíme, do 31. augusta nemôžeme nič povedať. Sme silne závislí od finančného fair play, to hovorím vždy. Ansu trénuje veľmi dobre, rovnako ako Ferran a Raphinha. Ak odíde Ousmane, budeme sa musieť posilniť."

"V 1. polčase sme boli slabí, ale v druhom sme sa zlepšili. Tí, ktorí prišli, boli veľmi dobrí. Lamine je veľký talent. Je skvelé sledovať jeho hru. Má 16 rokov... Ansu a Ferran boli tiež skvelí."

"Ronald Araujo nie je zranený, je to len drobný problém. Dúfame, že v nedeľu bude k dispozícii."

Mateu Alemany

"Dembélé požiadal o odchod, túto možnosť sme mu zapísali do zmluvy. Za okolností, ktoré boli... Už nie je s nami, je v Paríži, treba ešte podpísať nejaké dokumenty. Nemôžem poskytnúť oficiálne údaje, kým to nebude oficiálne. Budeme vás informovať."

"Neymar? Sústredíme sa na odchody a registrácie. Je to skôr vec diskusie medzi novinármi ako čokoľvek iné.

"Registrácie? Vždy som optimista. Dúfam, že sa mi podarí zaregistrovať všetkých čo najskôr."

Frenkie de Jong

"Budeme súťažiť vo všetkých zápasoch. V Barcelone musíte bojovať o všetko. Máme na to správny tím. Musíme sa zlepšiť a ukázať, že môžeme bojovať proti najlepším v Európe."

"Registrácie? Nezaznamenal som žiadnu nervozitu, a to ani zo strany tých, ktorí ešte nie sú zaregistrovaní. V šatni touto témou nežijeme."

Ferran Torres

"Záleží len na mne, či sa moja práca prejaví na ihrisku. Je veľmi ľahké kritizovať a rozprávať, ale nakoniec to, čo vidíte, je výsledok vašej práce a rozhoduje tréner."

zdroj: sport.es jijantes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-08-09 09:27:32
No ja neviem, teraz predavat Fatiho, to je zrejme velka hlupost a kratkozrakost. Ten hrac dozrel. . Videl som tych styroch mladych co urobili so supetom, Fati,Tore, Abde a Yamal a ako sa radovali, toto rozbit .....??? Mozno Fati strci Neymara o rok do veacka a rovnako Yamal Dembeleho...
2023-08-09 12:14:45
Je to lehké jako facka buď přijde Roque nebo Neymar. Pokud někdo z křídel odejde (kromě Demba), tak přijdou oba.
Doufám, že toho Demba už konečně uzavřou.
Registrace jsou klíčové.