Marcos Alonso zverejnil na sociálnych sieťach správu, ktorá by sa dala považovať za posmešnú na adresu Tottenhamu. Ako vyzerá bilancia Španiela proti Spurs?

"Niektoré veci sa nikdy nezmenia: Barcelona 4:2 Tottenham" - napísal Marcos Alonso na InstaStory a pripojil svoju fotografiu z tohto zápasu. Španiel, ktorý strávil 6 sezón v Chelsea, sa pustil do svojho derby rivala.

Ako však vyzerá bilancia Marcosa Alonsa proti Tottenhamu? Španiel odohral proti Spurs neuveriteľných 21 zápasov, v ktorých 12-krát vyhral, 2-krát remizoval a 7-krát prehral. Táto bilancia zohľadňuje aj 4 zápasy Európskej ligy ešte vo farbách Fiorentiny (1 výhra, 2 remízy, 1 prehra) a jedno stretnutie ešte z dejiska na pôde Boltonu v FA Cupe (1:3). Ak sa obmedzíme len na zápasy vo farbách Chelsea, Alonso sa s Tottenhamom stretol celkovo 16-krát a jeho bilancia v týchto stretnutiach je 11 výhier a 5 prehier, plus 3 góly a 3 asistencie.

zdroj: instagram, tottenham
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2023-08-09 14:56:49
Radšej by mal pozerať na svoje výkony, tie by si zaslúžili výsmech
2023-08-09 15:05:00
Neviem, neviem... Za Tottenham nastúpilo C doplnené pár hráčmi s B, Barcelona nastúpila s A a aj tak sa nevedela dlho presadiť a ťahala za kratší koniec. Výsmech nejak nie je na mieste...