Nový ročník La Ligy dnes štartuje aj pre Barcelonu a to ťažkým výjazdom na pôde Getafe. Xavi má k dispozícii viacero nových hráčov, no nie všetci hráči sú zaregistrovaní. V súčasnosti stále nepoznáme ani nomináciu na stretnutie.

Ako teda môže vyzerať základná zostava FC Barcelona v úvodnom kole La Ligy v sezóne 2023/2024? Z toho, čo má Xavi k dispozícii, teda z už zaregistrovaných hráčov, sa dá bez problémov vyskladať kvalitná zostava. Tréner má k dispozícii Arauja, Gündoğana, Sergiho Roberta, Oriola Romeu aj Ez Abdeho. Na registráciu čakajú Iñaki Peña a Alejandro Balde. Zaregistrovaní na tento zápas proti Getafe zrejme nebudú Alonso a Iñigo Martínez. Prognózy španielskych denníkov si môžete pozrieť nižšie.

Tipovačka na zápas

Tipovačka od tejto sezóny bude dostupná už len pre Premium členov a hrá sa o dvojicu originálnych dresov FC Barcelona. Jeden dostane najlepší tipér za celú sezónu 2023/2024 a o majiteľovi druhého dresu rozhodne žreb po sezóne. Viac info na tomto odkaze.  Čakáme však na oficiálnu nomináciu FC Barcelona, aby sme vedeli doplniť mená hráčov do kádra pre výber zostáv v tipovačke.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com
foto: mundodeportivo.es sport.es marca.com as.com

Diskusia

9 komentáre
2023-08-13 09:27:44
Sorry, ale dnes to vidím v prvom zápase na stratu bodov. Najskôr bezgólová remíza po ktorej sa bude nadávať na útočníkov, hlavne Fatiho, že nedali žiadny gól. Čo sa ale dá proti tvrdému betónu?
2023-08-13 09:40:29
Mna pri pohľade na zostavu najviac desí ze mame vpodstate jedneho záložníka na lavicke. Rieši sa tu neymar Félix a neviem kto vsetko este a pritom mame do zálohy 5 hracov na 3 posty (plus asi budu gavi/pedri suplovat lw) co je za mna extrémy risk. Skoda te musel odist nico.