Katalánci na úvod sezóny nedokázali v zápase proti Getafe vybojovať plný počet bodov a z Coliseum Alfonso Pérez si odvážajú len bod za bezgólovú remízu. Poďme hodnotiť.

Najlepšie: Bez zranení a najhorší zápas sezóny je za nami

Dnes nebol k videniu žiadny futbal, za ktorý by sme mohli hráčov pochváliť, ale musíme oceniť, že Koundé a Balde začali sezónu dobre a naozaj dobré striedanie ukázal Ansu Fati. Predovšetkým by sme však mali byť radi, že nejakým zázrakom nedošlo k žiadnym zraneniam a ďalší výlet na predmestie Madridu bude najskôr v roku 2024, ak osud spojí Barcelonu s Getafe v Kráľovskom pohári. Dúfajme, že sa to nestane.

Najhoršie: Viac ako 120 minút utrpenia pre hráčov a divákov

Hráči Getafe a rozhodca sa postarali o to, že dnešné stretnutie sa jednoducho nedalo pozerať. Dalo by sa uviesť množstvo rozhodcovských chýb, počnúc zjavným faulom Damiana Suáreza bez lopty na Gündoğana za červenú kartu a končiac neodpískanou jedenástkou po faule na Arauja. Zápas sa zvrtol a po ďalších provokáciách to nevydržal Rafinha, ktorý za úder lakťom do súpera schytal veľmi hlúpu červenú kartu. Od Barcelony to určite nebol dobrý zápas, ale v tomto druhu futbalu katalánsky tím nikdy nebol obzvlášť dobrý. Na tento zápas sa musí veľmi rýchlo zabudnúť.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2023-08-14 06:12:31
Lukáši, prosímtě, k čemu je nově na webu že si u každého příspěvku musím kliknout na zobrazit odpovědi? Doteď šlo krásně číst plynule příspěvky za sebou, teď musím pod každým článkem kliknout třeba 20x (!) pokud je tam větší diskuze.
2023-08-14 06:39:23
Výstižné. Řekl bych, že bylo i hodně vidět, jak by se nám hodilo nové RB. Araujo je špičkový hráč, ale na stoperovi.