Dozvuky zápasu Barcelony s Getafe na štadióne Coliseum Alfonso Pérez k nám stále doliehajú. Novinár Joan Fàbregas dnes informuje, že podľa CTA mal byť v prospech Barcelony nariadený pokutový kop, pretože Gaviho hra rukou nespĺňala podmienky na zrušenie akcie.

Joan Fàbregas, novinár Catalunya Radio, ktorý prispieva aj do denníka ARA, tvrdí, že Technická komisia rozhodcov (CTA) sa domnieva, že Gaviho hra rukou v závere zápasu FC Barcelona proti Getafe nebola spôsobilá na zrušenie penalty, a preto mala byť po faule na Ronalda Arauja nariadená penalta v prospech Barçy.

Fàbregas tiež uvádza, že podľa CTA si zákrok Edera Militãa na Unaia Gómeza v zápase Atlético - Real Madrid zaslúžil pokutový kop pre Baskov.

Preto boli rozhodca zápasu Barça - Getafe César Soto Grado, rozhodca zápasu Real - Athletic Gil Manzano a rozhodca zápasu Real Sociedad - Girona Hernández Maeso vyradení z nominácie na druhé kolo La Ligy. Ani jeden z nich nebol vymenovaný za rozhodcu na tento víkend.

zdroj: @joanfabregas
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
mito669 Premium
2023-08-18 16:16:42
Stopka na jeden zápas je už len trest.. minimálne 10 zápasov mali dostať keďže ide o dosť veľké ovplyvňovanie zápasu a pripadne body to nikomu nevráti a v konečnom zúčtovaní môžu chýbať
8JK8 Premium
2023-08-18 16:50:58
Fakt výborne riešenie rozhodca si týždeň oddýchne no nám keď budú na konci sezóny chýbať dva body nik nám ich nedá ale máme to oficiálne🤦