Tréner Getafe José Bordalas opäť poukázal na zápas 1. kola La Ligy proti Barcelone. Tréner v rozhovore pre stanicu Onda Cero uviedol, že ak by Barcelona v stretnutí zvíťazila, nedošlo by k žiadnej polemike.

"Teraz myslíme na ďalší zápas, stretnutie s Barcelonou je už minulosťou. Vždy sa objavia vyhlásenia, nemyslím tie nedávne, ktoré sa to snažia podmieňovať. Ak by zápas vyhral náš súper, nikto by nič nehovoril. Mám veľa skúseností a taká je realita. Keby nás Barcelona porazila, nikto by nič nepovedal. V tomto kole bolo veľa zápasov, ktoré mali oveľa menej efektívnu hru ako ten proti Getafe."

"Pracujeme na tom, aby sme minimalizovali prístup súpera a snažili sa zvýrazniť naše silné stránky a pokúsili sa vyhrať zápas. Ako tréner na tieto veci nepremárnim ani chvíľu. A myslím si, že hodnota Getafe, je v tom, ako súťaží. Tak prečo, keď to robí iné mužstvo, je chválené."

"Chyby rozhodcu? V tomto prípade si nemyslím, že urobili nejaké chyby. Pískal to, čo pískal, ukázal karty, ktoré ukázal, a myslím si, že bol počas celého zápasu spravodlivý. Na konci bola tá kontroverzná akcia. Ak tím s futbalovým potenciálom Barcelony podmieňuje prehru alebo neprehru sporným zákrokom v nadstavenom čase, nemyslím si, že je to fér."

zdroj: Onda Cero
foto: twitter/getafecf

Diskusia

5 komentáre
2023-08-18 19:55:14
Tafena hus stale gaga....vyhovara sa neustale akurat on....moze ist trenovat drevorubacov 👎🤦
2023-08-18 22:07:00
Ta tiskovka je snad nekonečná, to už je tak 5-6 článek o tom, jak si na nás stěžují