Tréner Cádizu Sergio González na tlačovej konferencii pred nedeľňajším zápasom s Barcelonou vyhlásil, že jeho tím môže Kataláncov opäť poraziť. Pripomenul tiež, že na Montjuïc absolvoval svoj debut v Primera División.

"S týmto štadiónom [Estadi Olimpic Lluis Companys; pozn. red.] ma spájajú príjemné spomienky, pretože práve tu som debutoval v Primera División proti Españolu. To ma motivuje hrať na tomto ihrisku. Ihrisko bude perfektné a dúfam, že to bude hendikep, ktorý môžeme využiť na dosiahnutie dobrého výsledku."

"Dokážeme poraziť Barcelonu? Precedensy ukazujú, že sme toho schopní. S Valladolidom a Españolom sa mi nikdy nepodarilo Barçu poraziť, ale s Cádizom sa nám to podarilo. Prečo by sa to nemalo zopakovať?"

"Xavi vnáša do hry tímu svoje nuansy, ktoré sú odlišné od zápasu proti Getafe. Uvidíme, čo nakoniec urobia, ale majú veľa možností a rozhodujúcim faktorom zápasu bude priamočiary futbal."

"Budú častejšie na lopte ako my. V zápase sú vždy nejaké fázy. Dúfajme, že sa dokážeme dostať do zápasu a že akcie, ktoré sme si pripravili, aby sme ich zranili, budú dobré. Musíme byť tiež pevní a kompaktní. Povedať, že budeme mať loptu, by bolo klamanie samých seba. Musíme byť mentálne silní bez lopty, aby sme s ňou boli svieži."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter/cadizcf

Diskusia

1 komentár
2023-08-20 13:40:50
Doufám, že nebudou hrát jako Getafe