Barcelona Xaviho Hernandeza vyhrala v nedeľu večer na Estadio Olimpic Lluis Companys nad Cádizom 2:0. Bolo to prvé víťazstvo tímu v tejto sezóne a tréner sa rozhodol odmeniť svojich zverencov dvoma dňami voľna.

Katalánsky denník Sport v každom prípade informuje ani deň voľna nezabránil viacerým hráčom v tom, aby sa v pondelok vrátili do tréningového centra. Ronalda Arauja, Iñiga Martíneza, Pedriho, Julesa Koundého a Marca Casada sme dnes mohli zahliadnuť na tréningu, keďže uprednostnili ďalšiu prácu na zlepšení.

Prekvapujúcim menom na uvedenom zozname je Araujo, ktorý včerajší zápas vynechal pre zranenie. Uruguajský reprezentant je mimo hru minimálne na mesiac po tom, čo si minulý týždeň na tréningu poranil hamstring. To mu však nezabránilo v tom, aby pokračoval v rekonvalescencii. V každom prípade je samotná prítomnosť Arauja v tréningom centre pre trénera skvelou správou a predznamenáva priaznivé prognózy pre jeho zotavenie.

Po včerajšom ťažkom zápase cestujú Katalánci budúci víkend na El Madrigal, kde sa stretnú s Villarrealom Quiqueho Setiena. Žltá ponorka má zatiaľ kostrbatý štart do novej sezóny. V úvodnom zápase prehrala s Realom Betis tesne 2:1, ale v nasledujúcom stretnutí proti Malorke sa dostala naspäť na víťaznú vlnu. V súboji s Barcelonou sa pokúsi dosiahnuť svoje najväčšie víťazstvo v tejto sezóne. Z hráčov, ktorí boli dnes prítomní na tréningu, by mali proti Villarrealu nastúpiť Pedri a Koundé. Martínez a Araujo budú naďalej pauzovať pre zranenia, zatiaľ čo Casado by mal byť na lavičke.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-08-21 20:43:19
No tak chlapi.. i trenéři mají rodiny, manželky se těšily, že vyjedou mimo město a vy se dostavíte zase trénovat.
2023-08-21 21:46:26
Tak se pozná srdcař, u Pedriho je to potřeba