Alejandro Balde podľa novinárov denníka Sport Toniho Juanmartiho a Ferrana Correasa možno nebude hrať v nadchádzajúcom zápase proti Villarrealu. Zdravotné problémy ľavého obrancu zas ovplyvnili plány na postupnosť registrácie hráčov.

Podľa týchto správ je Baldeho účinkovanie v nedeľňajšom zápase otázne, keďže počas včerajšieho tréningu utrpel zranenie členka. Novinári nešpecifikujú, či je zranenie vážne, ale tvrdia, že to ovplyvnilo ďalšie kroky Barcelony týkajúce sa registrácie hráčov v La Lige.

Po predĺžení zmluvy s Marc-André ter Stegenom bolo cieľom Blaugranas pokúsiť sa zaregistrovať Iñakiho Peñu, aby mali za nemeckého brankára spoľahlivú náhradu. Avšak absencia primárneho ľavého obrancu pre súboj s Villarrealom nakoniec spôsobila, že prioritou bola registrácia Marcosa Alonsa. Španiel strávil prvé dva zápasy Barcelony na tribúne.

Gerard Romero čo sa týka Baldeho uviedol, že obranca si podvrtol členok. Javi Miguel z madridského denníka AS naopak kategoricky vyhlásil, že 19-ročný hráč nastúpi v základnej zostave v zápase proti Villarrealu.

zdroj: sport.es as.com gerard romero
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-08-26 09:17:41
Tak s tými zraneniami sa roztrhlo vrece. Je to neuveriteľné, že na tréningoch sa nám hráči zrania. Keď to takto pôjde ďalej, tak v desiatom kole bude musieť nastúpiť polovička mužstva z rezervy!!!
2023-08-26 09:41:59
To je len dobre . Nech hrá rezerva . Ochvíľu sa zraní Lewa , Frenkie,Gundo,Ferranko, Kounde, Mats a bude strášne veselo . Xavimu padne hrebienok a odíde sám . Nerotuje hráčov len posledných 10-15min do konca a do toho tréningy kde bohvie čo stvárajú . Tu má odpoveď keď bude polovica hráčov fyzicky vyčerpaných a prídu zranenia.