Tréner FC Barcelona hodnotil výhru nad Villarrealom po zápase. Prv poskytol krátke vyjadrenie pre televíziu Movistar+ a následne sa objavil na tlačovej konferencii.

Movistar+

"Celkovo to bol veľmi dobrý zápas. Mali sme dať o 2 alebo 3 góly viac. V obrane sme však boli slabí."

"Striedania nám priniesli veľa. Ferran bol veľmi dôležitý, to hovorím vždy. Zakaždým zo seba vydá maximum a veľmi nám pomáha, je dôležitý pre každého. Je príkladom."

"Mali sme veľa momentov s dobrou hrou. Prístup, ktorý sme mali v druhom polčase, je správna cesta."

"Christensen mal drobné problémy, necítil sa pohodlne a kvôli tomu som ho vystriedal."

"Ovácie pre Lamineho? Talent sa cení, je to úžasný hráč."

Tlačová konferencia

"Som celkom spokojný s tým, čo som videl, najmä s druhým polčasom. Ambície, kontrola. Druhý polčas je správna cesta."

"Očakávania od Lamineho Yamala sú obrovské, pretože to, čo vidíme, je obrovské. Je schopný urobiť rozdiel. Je pripravený, prakticky každé jeho rozhodnutie je správne. A to je pre futbalistu veľmi dôležité. Zvyčajne sú jeho rozhodnutia navyše tie najlepšie možné. Dnes, neviem, mal pravdepodobne 2 alebo 3 asistencie. Pre mňa je výnimočný."

"Prestupy útočníka a pravého obrancu? To, čo hovorí prezident, je jasné."

"Povolanie Lamineho do španielskeho národného tímu? Je to osobné rozhodnutie Luisa de la Fuenteho. Nič o tom neviem, nič mi nebolo povedané. Pre mňa je Lamine Yamal hráč, ktorý môže znamenať éru. Ale s pokojom v duši."

"Frenkie de Jong bol pozoruhodný už v minulej sezóne. Som z neho nadšený, má charakter, nestráca lopty, dobre si vyberá, rozdeľuje lopty, rozbíja súperove formácie. Myslím si, že hrá na pozícii, na ktorej je spokojný. Je skvelé sledovať jeho hru. Odkedy prišiel do Barcelony, je na najvyššej úrovni."

"Éricovi veľmi dôverujem. Pre mňa je zárukou. Dnes bol veľmi dobrý."

 

 

zdroj: youtube.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2023-08-27 21:03:03
Hráč ok, tréner nie ....
2023-08-27 21:13:29
Je výhra tak samozrejme je spokojny ak by bola prehra tak by sa sťažoval na trávnik ako je uňho zvykom opäť bez nejakej sebareflexie... som zvedavý ako dopadne sezóna nebudem hodnotiť teraz ci ma opustiť Barcu ale boli ma sledovať hrať takto Barcu... neviem ci to zvládnem celú sezonu