Ako informujú Matteo Moretto a Alex Pintanel z Relevo, budúcnosť Ez Abdeho v Barcelone nie je taká jasná, ako sa zdalo ešte minulý týždeň po stretnutí jeho agenta Javiho Garrida s Decom, novým športovým riaditeľom Barcelony. Maročan je údajne nespokojný s absenciou minút v zápase proti Villarrealu a môže uvažovať o odchode.

Pred niekoľkými dňami španielske médiá informovali, že po stretnutí medzi agentom Ez Abdeho a Decom sa rozhodlo, že krídelník zostane v klube. 21-ročnému hráčovi bolo vtedy tlmočené, že Xavi s ním počíta a že bude dôležitým hráčom tímu. V prvých dvoch kolách La Ligy skutočne odohral celkovo 67 minút - viac ako Ansu Fati a Ferran Torres.

Matteo Moretto a Alex Pintanel z Relevo však teraz uvádzajú, že Abde je rozrušený z toho, že nehral v zápase s Villarrealom. Hráč si dokonca myslel, že bude hrať od prvej minúty, napriek tomu nedostal v druhom polčase ani pár minút. Xavi sa rozhodol posilniť útok Ferranom Torresom a Ansu Fatim a Abde sa prvýkrát v tejto sezóne nedostal na trávnik ani z lavičky.

Prípad, ktorý sa zdal byť už uzavretý, sa opäť otvoril. Dnes ráno už malo dôjsť ku kontaktom medzi Abdeho okolím a klubom, ktorý opäť tlmočil, že hráč stále nie je na predaj. Xavi si chce krídelníka udržať v tíme. Postoj klubu k Abdemu sa nezmenil, ale po tom, čo na Estadio de La Cerámica vôbec nehral, sa hráč cíti dotknutý a zvažuje svoju budúcnosť.

5 dní pred uzavretím prestupového obdobia sú možné všetky scenáre. Podľa novinárov Relevo sa prestup javí ako komplikovaná možnosť a ak Maročan klub opustí, bude to s najväčšou pravdepodobnosťou na hosťovanie. Počas dnešného dňa sa uskutočnia ďalšie stretnutia s klubom, na ktorých sa situácia bližšie posúdi, a konečné rozhodnutie bude na hráčovi, hoci klub si želá, aby zostal.

zdroj: relevo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-08-28 14:25:59
Myslím, že len novinári hľadajú senzácie. Teraz každý hráč čo nebude v základe bude " rozrušený" a prestúpi inam 🤣🤣
2023-08-28 15:11:38
To by bol asi jediný hráč z kádra, ktorý by chcel odísť. Iní sa držia zubami nechtami.
Len vtipkujem kebyže to niekto zobral privážne :-)