Včerajším bonusom El Clásica bolo nepochybne správanie sa Pepeho. Portugalčan sa prv v extrémne teatrálnom štýle domáhal žltej karty pre Fabregasa v situácii, kedy sa ho Katalánec ledva dotkol a neskôr hrubo a náročky stúpil Messimu na ruku. Jeho správanie komentovali aj hráči.

Xavi Hernández ho komentoval stručne: "Je to úbohé." Stredopoliar Barcelony tiež uznal, že jeho mužstvo "dorazilo na Bernabeu dať Realu ďalšiu lekciu, no nie všetci sa môžu niečo naučiť." "To nie je normálne správanie," zopakoval svoj názor kapitán Blaugrana Carles Puyol. Iniesta takisto potvrdil, že "každý hráč je za svoje správanie zodpovedný sám, ale ľudia chcú vidieť pekný futbal a nie kopanie."

Iný hráč Barcelony, Sergio Busquets takisto kritizoval bezohľadné správanie sa Portugalčana: "Také správanie treba z futbalu odstrániť," priznal.

Zaujímavé je, že správanie Pepeho nezostalo bez povšimnutia hráčov aj z iných mužstiev. Prostredníctvom Twitteru sa k nemu vyjadrili Wayne Rooney či Xavi Aguada, hráč Zaragozy. Angličan napísal: "Pepe to je čo za idiot? Niekedy takí ľudia skúšajú vašu trpezlivosť." Na druhej strane gól Barcelony komentoval: "Haha. Ten gól ukazuje kde je Pepeho miesto."

Xavi Aguada zašiel ešte ďalej a písal o pochybnom duševnom stave hráča: "Pepe mal opustiť trávnik, aby sa ešte pred polnocou dostavil do blázinca."

zdroj: sport.es

Tuxedo

0
2018-04-26 16:09:32

.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.