Bývalý obranca Realu Madrid a súčasný obranca Sevilly Sergio Ramos povedal, že víťazstvo nad Barcelonou na jej vlastnom trávniku bude pre neho emotívnym plus. Ramos sa na tento súboj nesmierne teší.

Barcelona nastúpi proti Seville v piatok 29. septembra na Estadi Olimpic Lluis Companys. V zápase sa stretne bývalá hviezda Barçy Ivan Rakitić s niektorými svojimi bývalými spoluhráčmi, ale aj Ramos sa po dlhšom čase vráti do metropoly Katalánska.

Legenda Realu Madrid, ktorá sa k Seville pripojila toto leto po krátkom pôsobení v PSG, pred zápasom povedala, že hrať proti tímom ako Barcelona prináša do tímu dodatočnú motiváciu: "Máme extra motiváciu, pretože hrať proti týmto súperom, ktorí sú najlepší, ako to býva v Lige majstrov, je plus bez ohľadu na to, ako veľmi nechceme," citoval legendárneho obrancu katalánsky denník Mundo Deportivo. 37-ročný futbalista ďalej dodal, že opätovné stretnutie s Barcelonou a možnosť ju poraziť "je plus".

Bývalý kapitán Realu Madrid uviedol, že nadchádzajúci súper je favoritom na každý tohtoročný titul vrátane La Ligy a Ligy majstrov. Ak sa teda Seville podarí získať víťazstvo, bude to emotívny bonus: "Sú favoritmi vo všetkom, v La Lige aj v Lige majstrov, a preto je víťazstvo proti nim emocionálnym bonusom," vysvetlil.

Sevilla v tejto sezóne prehrala tri zo šiestich ligových zápasov a vyhrala len dva. Tieto dve víťazstvá však prišli v posledných troch zápasoch, čo znamená, že sa budú cítiť dobre, keď budú čeliť Blaugranas, ktorí nastúpia na zápas po remíze 2:2 proti Malorke.

Na otázku, či by chcel proti Barcelone streliť gól, Ramos zdôraznil, že sa sústredí v prvom rade na to, aby defenzíva bola pevná: "Viac mi záleží na tom, aby mužstvo dobre bránilo, udržalo si čisté konto a bolo vzadu pevné."

V rozhovore obranca povedal, že Sevilla pôjde do zápasu naplno, aj keď ju čaká nepriateľské prostredie: "Pokúsime sa tam zahrať naplno, aj keď je to iný štadión, ale sú to tí istí hráči. Majú vertikalitu, sú rýchli na krídle a bude to pekný zápas," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/sevillafc

Diskusia

1 komentár
Banana35 Premium
2023-09-29 23:08:24
Diky kamo