Tréner Porta Sergio Conceição sa po zápase s Barcelonou vyjadril konkrétne k práci rozhodcu. Tréner tiež vyjadril ľútosť nad nevyužitými šancami svojho tímu.

S akými dojmami sa zápas končí?

"Myslím si, že nám chýbalo viac, pretože sme sa postarali o to, že Barcelona strácala lopty v jej záverečnej tretine ihriska, najmä v prvom polčase, ale nedokázali sme to využiť. Napriek tomu som hrdý na prácu našich hráčov a na to, ako sme zápas dohrávali a snažili sa akýmkoľvek spôsobom vyrovnať. Musíme však zostať sústredení počas celého zápasu. Je škoda, že nám na konci prvého polčasu strelili gól na 1:0, mali sme byť sústredení celých 90 minút."

Čo chýbalo, aby ste boli v útoku konkrétnejší?

"Nie je to jednoduché. Takéto zápasy si vyžadujú tú efektivitu, nemôžete zahadzovať šance. V druhom polčase sme boli presnejší, ale nakoniec sme neskórovali. Teraz strácame tri body a k duelom s Antverpami musíme pristúpiť s úmyslom získať všetky body. Dnes sme pracovali dobre a hráčom som to povedal aj v šatni.

Čo si myslíte o rozhodovaní Taylora?

"Už som odpovedal v niekoľkých rýchlych rozhovoroch, neviem, či troch alebo štyroch, Hrali sme proti viac ako klubu, to hovorí za všetko. Už v minulosti som povedal, že sme v Európe malí, a bol som za to veľmi kritizovaný."

zdroj: as.com
foto: twitter/porto

Diskusia

4 komentáre
2023-10-05 07:41:09
To je ko*ot ! Jediné v čem rozhodčí mohl poškodit Porto, byl fakt že mohl vyloučit Gaviho o něco dříve. Ale byly tam i fauly Porta na žlutou, které jim taky odpustil. To, že nevyužili své šance a nám připravili jedinou, kterou jsme proměnili - za to ten rozhodčí asi těžko mohl ! Stejně tak jako za to, že jejich hráč hrál rukou dřív než Cancelo ....
2023-10-05 08:16:48
no a tu je presne rozdiel medzi stazovanim sa na rozhodcov a stazovanim sa na rozhodcov. niekto povie, ano v 75 minute to bol jasny faul v pokutovom uzemi, rozhodca zlyhal...iny povie rozhodca bol na prd bez toho aby sam vlastne vedel preco...