Jules Koundé po ťažko vybojovanom víťazstve nad Portom tiež poskytol rozhovor pre médiá a zdôraznil, že výsledok bol pre Barcelonu veľmi dôležitý, ale zároveň vyzval na zlepšenie.

"Liga majstrov je veľmi náročná súťaž a je to dôležitý výsledok, hoci vieme, že sa musíme zlepšiť," povedal obranca, ktorého citoval katalánsky denník Sport. Pri zamyslení nad tým, ako Porto dokázalo Kataláncom skomplikovať život, Koundé poznamenal: "Príliš sme trpeli a nedokázali sme uplatniť herný plán, ktorý sme mali. Veľmi nás trápili svojím pressingom a nedokázali sme sa dobre dostať von, najmä v prvom polčase, ale keď sme dokázali hrať na trojuholníky, ublížili sme im, a tak sme dostali víťazný gól."

Jedným z najvýraznejších momentov zápasu bolo, keď Koundé v poslednej minúte úžasným zákrokom v šestnástke zabránil Pepemu skórovať a svoj vydarený obranný zákrok s veľkou vášňou aj oslávil: "Nebolo inej cesty. Zbehol mi za chrbát, ale ja som s ním vybehol a urobil som dotyk z vnútra, ktorý mi umožnil získať loptu od neho. Pre obrancu je to vždy uspokojujúca akcia, pretože pomáha k víťazstvu," dodal.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-05 11:53:35
Obranca svetovej špičky