Tesné víťazstvo nad Portom komentoval pre médiá aj João Cancelo, ktorý mal v priebehu duelu šťastie, že sa po jeho ruke nepískal pokutový kop v prospech domáceho celku.

Zdalo sa, že portugalský reprezentant rukou zmaril útočnú príležitosť Porta v pokutovom území. Rozhodca rýchlo ukázal na biely bod, avšak zásah VAR všetko zvrátil a rozhodnutie o penalte bolo zrušené. Letná posila Barcelony sa k incidentu vyjadrila v rozhovore pre portugalský O Jogo: "Teraz je vďaka VAR všetko jasnejšie, aj keď vždy rozhoduje jeden človek. Videl som, že Eustaquio hral loptu prv rukou a povedal som to rozhodcovi... mal som pravdu."

Cancelo bol už v 13. minúte napomínaný žltou kartou a obranca povedal, že to ovplyvnilo jeho výkon: "Veľmi skoro som dostal žltú kartu, čo ovplyvnilo môj výkon. Porto je doma veľmi agresívny tím. Už sme vedeli, že budeme mať nejaké protiútoky. Dôležité je získať 6/6 bodov a zatiaľ sme nedostali gól," vysvetlil.

Zároveň povedal, že hoci je s výsledkom zápasu spokojný, z rozhodcu zápasu nemá rovnaký pocit: "Sme veľmi spokojní. Vždy som chcel hrať za Barçu, hrali tu moje idoly. Je to veľký a historický klub a som šťastný, že tu môžem byť. Rozhodca počas zápasu nebol dobrý. Ukázal veľa žltých kariet a boli tam fauly, ktoré za to nestáli," povedal.

zdroj: O Jogo
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.