Z hráčov Barcelony aj Ronald Araujo poskytol krátke vyjadrenie pre médiá po výhre nad Portom.

Stopéra Barcelony sa po stretnutí pýtali na to, ako sa mu hralo na zvyčajnom mieste stopéra. Araujo odpovedal, že pre Barcelonu bolo mimoriadne potrebné podpísať hráča ako Cancelo: "Hrať vedľa Koundého a Cancela? Cancelo je prirodzený bek a Koundé je stopér. Bolo dôležité doplniť tím o hráča, ako je Cancelo," povedal Araujo, ktorého citoval madridský denník Marca.

Araujo dodal, že ak by sa rovnaký zápas hral minulý rok, prehrali by ho a práve preto je toto víťazstvo dôležité:  "Nech hrá ktokoľvek, dáme do toho všetko. Toto víťazstvo treba zdôrazniť. V predchádzajúcich rokoch by sme tento zápas prehrali... Musíme brať do úvahy, odkiaľ sme prišli," vysvetlil.

V 73. minúte potreboval Uruguajčan lekársku pomoc a keď hovoril o incidente, jednoducho povedal: "Som v poriadku. Boli to len kŕče."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-10-05 10:50:30
No 3 body z tohto zápasu sú zlaté. Budeme to mať teraz oveľa lahšie v boji o prvé miesto. + máme fakt otrasnú formu, hromadu zranených hráčov..ak sa tieto veci napravia, verím, že na dôležitejšie zápasy by sme na tom mohli byť lepšie. Podstatné je sa k tým dôležitým zápasom dostať, nie ako minulé roky.
2023-10-05 12:11:44
V predchadzajúcich rokoch keď to bol o kus lepší super ... Bayern, Inter, Benfika, tak áno, prehrali by sme, alebo by sme minimalne remizovali.