Dnes sme sa dozvedeli, že žiadny zo zranených hráčov FC Barcelona sa nevráti do stredajšieho zápasu Ligy majstrov proti Šachtaru Doneck. Hlavným cieľom Pedriho, Raphinhu, Frenkieho de Jonga a Roberta Lewandowskeho je preto sobotňajšie El Clásico. Tomasz Wlodarczyk informoval, ako vyzerajú šance poľského útočníka na účasť v zápase proti Realu Madrid.

Podľa Tomasza Włodarczyka z internetovej stránky Meczyki.pl prebiehajú preteky s časom, aby bol Robert Lewandowski pripravený nastúpiť na El Clásico 28. októbra. Podľa novinára včera Lewy absolvoval ďalšie testy, ktoré však neboli posledným testom pred stretnutím s Los Blancos. Konečné rozhodnutie sa očakáva pred víkendom, pravdepodobne v piatok.

Tomasz Wlodarczyk zdôrazňuje, že rehabilitačný proces poľského útočníka prebieha dobre, bez akýchkoľvek komplikácií, ale upozorňuje, že ak bude 35-ročný hráč napokon povolaný na El Clásico, s najväčšou pravdepodobnosťou bude sedieť na lavičke náhradníkov.

zdroj: meczyki.pl
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-24 07:19:38
No nevím, když jej zabírala kamera po konci utkání s Bilbaem, zdálo se mi že docela kulhal, docela pochybuju, že bude na Clásico ready...