Barcelona po prehre v El Clásicu stratila šancu zaujať aspoň priebežne druhé miesto v tabuľke. Aby toho nebolo málo, na konci 11. kola klesol Xaviho tím na štvrtú pozíciu, ktorá ešte garantuje postup do Ligy Majstrov.

Vedeli sme, že po zápase s Realom Madrid bude situácia Barcelony skutočne žalostná. Katalánci strácali na Los Blancos a Gironu už štyri body. Navyše Atlético malo ešte svoje stretnutie k dobru. Nakoniec tím Diega Simeoneho doma porazil Alavés 2:1 a predbehol Blaugranas v tabuľke o jeden bod. Pre Atléti to bolo šieste víťazstvo v rade. Aby toho nebolo z pohľadu Barcelony málo, Madridčania majú pred sebou ešte jeden nedohraný súboj so Sevillou, takže môžu vyrovnať bilanciu s Realom a Gironou.

Budúci víkend sa Barcelona stretne s Realom Sociedad, piatym tímom tabuľky, pred ktorým má päťbodový náskok. Real Madrid bude hrať doma proti Rayu, zatiaľ čo senzačná Girona vycestuje do Pamplony na duel s Osasunou. Atlético naopak čaká cesta na Kanárske ostrovy, kde sa stretne s Las Palmas.

zdroj: twitter
foto: twitter livescore.com

Diskusia

4 komentáre
buggo7 Premium
2023-10-30 08:06:00
No a coo? Vždyť každého drtíme, tak co :-D
2023-10-30 08:12:42
Jediná pozitívna vec je na tom to, že LL vyzerá byť vyrovnaná. Atlético,Girona,Real,Barcelona bude bojovať o titul a takisto aj Bilbao,Valencia,Valecano,Betis o top 6 a európske poháre. Snáď to takto vydrží čo najdlhšie