FC Barcelona vo štvrtom kole skupinovej fázy Ligy majstrov prehrala so Šachťarom Doneck 0:1. João Cancelo po stretnutí s ukrajinským tímom poskytol krátke vyjadrenia.

"To [inkasovaný gól a nevyužité príležitosti] nebolo jediné, čo nám chýbalo. Všetko nám chýbalo postupne, neodohrali sme dobrý zápas. Proti Realu Sociedad sme nepredviedli najlepší výkon a získali sme tri body. Nebolo to zaslúžené. Dnes to bola prehra. Myslím si, že Šachťar si zaslúžil vyhrať. Našťastie máme fantastickú skupinu a určite môžeme prejsť touto fázou."

"Neviem si to vysvetliť. Vidím, že všetci moji spoluhráči dobre trénujú, všetci sú veľkí profesionáli. Máme fantastickú skupinu, cítim sa ako doma, neviem to vysvetliť, ale tento tím túto zlú fázu prekoná. Sme profesionáli a aj to je súčasťou našej práce."

"Musíme byť sebakritickí, počnúc mnou a všetkými mojimi spoluhráčmi."

"Pre hráča Barcelony je neprijateľné hrať takto, ale sme tím a v každom mužstve sú dobré a zlé fázy. Musíme sa dostať cez túto zlú fázu."

"Šachťar odohral skvelý zápas, majú technicky dobrých hráčov, ich hra je už roky technická. Vedeli sme, že ak nebudeme dobre pressovať, budeme mať problémy, ako napríklad pri niektorých protiútokoch, ktoré sme prehrali, čo by sa nemalo stávať."

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-11-09 10:23:11
Vyzerá to, že v kabíne nevládne pohoda.....
2023-11-09 12:08:28
To je tak prídu hráči z mám city zvyknutý na 100% makanie každý zápas kde ich tréner hecuje vynadal im zjebe ich keď nehrajú a potom prídu do Barcelony ktoré prejebe el clasiko a povie že škoda možno nabudúce xaviho mám rád ale o modernom futbale nevie nič 20 ročná tiky taka prečítané nikoho silného neporazi