Jedným z hráčov, ktorí poskytli rozhovor pre médiá po včerajšom zápase proti Deportivu Alavés, bol aj obranca Iñigo Martínez.

"Alavés nám od prvého polčasu komplikoval hru. Ich gól padol opäť za necelú minútu. Opäť sme urobili rovnakú chybu ako proti Granade alebo Realu Sociedad," povedal Martínez, ktorého citoval katalánsky denník Sport.

"Vedeli sme, že sa budú zatvárať dozadu a poznali sme aj Samu, ktorý je veľmi silný, mohutný a v priestore robí veľké škody. Na začiatku boli v obrane nejaké nezrovnalosti, ktoré nám robili veľké problémy," vysvetlil ďalej obranca.

"V skutočnosti mali niekoľko šancí, ktoré našťastie nedotiahli do gólu, a o tom je napokon futbal. Tým, že sme trvali na svojom a bojovali, sme dokázali v druhom polčase strhnúť zápas na svoju stranu. Je to tím a dôležité je bojovať až do konca," dodal.

"Tím by sa nemal sústrediť na to, čo sa hovorí vonku. Tu sme takí, akí sme, a musíme byť za každých okolností jednotní," povedal. "Tím sa vo veľmi ťažkých chvíľach posunul vpred tým, že sa dostal do úzadia v tabuľke, a pri tom musíme zostať. Musíme zlepšiť veľa vecí a nesmieme súperovi dovoliť toľko, najmä keď hráme doma, kde sa musíme cítiť pohodlne a silní," dodal.

Na záver bývalý obranca Athletic Club zdôraznil, že najdôležitejšie je ukončiť sezónu na pozitívnej vlne: "Tu však hrá každý a dôležité je, aby sa zápasy podarili, pretože keď sa sezóna skončí, nikto si nepamätá, či ste odohrali dobré alebo zlé zápasy," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.