FC Barcelona zverejnila zoznam hráčov povolaných na sobotňajší zápas proti Rayo Vallecano (14:00). Kto priletí na predmestie Madridu?

Na zozname chýbali Gavi, ktorý si roztrhol krížny väz a v tejto sezóne si už nezahrá, Marc-André ter Stegen, ktorého absencia v zostave bola až do konca otázna, ale jeho bolesti chrbta pretrvávajú, a Sergi Roberto, ktorý sa čoskoro vráti do hry. Na zoznam sa zasa vrátil Frenkie de Jong, ktorý posledné dva mesiace zápasil so zranením.

Pri absencii prvých dvoch kapitánov (Roberto a Ter Stegen) bude pásku na ruke v zajtrajšom zápase s najväčšou pravdepodobnosťou nosiť tretí kapitán Ronald Araujo. Z rezervného tímu boli povolaní Ander Astralaga (BR), Aleix Garrido, Unai Hernández a Aron Yakobishvili (BR). Marc Casadó nemohol byť povolaný kvôli nadmernému počtu žltých kariet nazbieraných v rezervnom tíme.

Nominácia

João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Fermín, Aleix Garrido, Unai a Aron.

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.