Tesne pred súbojom Barcelony s Gironou poskytol stredopoliar klubu z Montilivi Aleix García rozhovor pre televíziu Movistar. Hráč priznal, že by rád prestúpil do Barcelony.

"Samozrejme, že by som chcel hrať za Barcelonu. Je to klub, ktorý sledujem od detstva a ktorý sa mi vždy páčil," povedal Aleix García. Stredopoliar je v tejto sezóne objavom, v 15 zápasoch zaznamenal tri góly a 4 asistencie. Nie nadarmo bol povolaný do španielskej reprezentácie, kde debutoval v zápase proti Cypru.

Nie je to prvýkrát, čo García žmurkol smerom k Barcelone. V septembri povedal vo vysielaní RAC1, keď komentoval odchod svojho kolegu do Blaugranas: "Keby som bol Oriol Romeu, išiel by som do Barcelony aj so zavretými očami. Je škoda, že odišiel, pretože sme mali veľmi dobrý vzťah. Už som mu povedal, že keď sa stretneme, pôjdem za ním [smiech]."

Toto vyhlásenie sa stretlo s veľkou kritikou fanúšikov Girony a Aleix García ich musel prostredníctvom sociálnych sietí vyviesť z omylu: "Chcel by som objasniť slová, ktoré som včera povedal, len som podporil veľkého priateľa, akým je Oriol Romeu, v žiadnom prípade som nepovedal, že JA by som odišiel so zatvorenými očami. Moja a jeho situácia sú úplne odlišné. Ak sa niekto cítil urazený, veľmi sa ospravedlňujem."

zdroj: sport.es
foto: twitter/girona

Diskusia

1 komentár
2023-12-06 09:14:05
Tento chlapík je dobrý hráč čo sa týka Girony. Sledoval som pár zápasov a všetko čo sa deje v útoku ide cez jeho kopačky . V obrane pomáha tiež veľa , no bohvie či by to vedel dokázať aj v Barce. Predsa v Girone je to iné ako u nás . A možno sa mýlim a prekvapil by