Deco po zápase s Gironou priznal, že Barcelone chýbala na ihrisku rozhodnosť. Športový riaditeľ si nemyslí, že Barça odohrala dobrý zápas, a nechcel sa vyjadriť k zotrvaniu Joãa Felixa a Joãa Cancela.

"Neodohrali sme dobrý zápas, neboli sme rozhodní a to nám vystavilo účet. Myslím si, že sme začali dobre, vytvorili sme si príležitosti, oni išli do vedenia a my sme vyrovnali. Neboli sme dostatočne silní na to, aby sme zápas vyhrali. Boli odhodlaní, vedeli, čo majú hrať, a mali kvalitu. My sme sa snažili, ale nepodarilo sa nám to."

"Musíme bojovať. Ešte nie je nič rozhodnuté. La Liga je dlhá. Chceli sme vyhrať proti priamemu súperovi, aby sme pokračovali nahor, ale nepodarilo sa nám to."

"Najprv musíme vyhrať a postarať sa o to, čo musíme robiť každý deň. Rok sa ešte neskončil. Teraz nie je čas hovoriť o Joãovi. Teraz je čas na to, aby sme vyhrávali zápasy."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-12-11 13:15:34
To je sranda. Deco, Dejong,Lewa vidia, že sme neodohrali dobrý zápas ale jediný Xavi je znova spokojný na tlačovke a povie, že výkon bol dobrý. Tak ja už neviem :D
2023-12-11 13:16:19
Takze je to 50 na 50 s tym dobrym zapasom.