Xavi Hernández poskytol rozhovor pre Movistar po stretnutí s Royal Antverpy. Barcelona napriek prehre postúpila do osem finále Ligy majstrov z 1. miesta v skupine. Úplný prepis tlačovej konferencie sa objaví na webe neskôr v priebehu dňa.

"Tím sa necíti pohodlne, pocit nie je dobrý. Je jasné, že sa musíme zlepšiť, pretože si vytvárame veľa príležitostí, ale nie sme efektívni. Z tohto zápasu sme mohli vyťažiť niečo viac... Nemáme na výber, musíme byť kritickí. Nemáme dobrú sériu, ale ideme ďalej a už myslíme na sobotňajší zápas proti Valencii."

"Hrať v Lige majstrov stojí veľa, je to náročná súťaž pre každého. Klub zažil niekoľko ťažkých rokov, ale teraz sme v osemfinále, čo bol jeden z cieľov, ktoré sme si dali na začiatku sezóny. Do pondelkového žrebu ideme ako víťazi skupiny, a preto gratulujem tímu, ktorý si splnil domácu úlohu. Musíme sa však vrátiť k nášmu dobrému futbalu."

"Oriol Romeu? Musíme mu dodať sebadôveru. Začal dobre, ale dnes nemal svoj deň, rovnako ako zvyšok tímu. Musíme ho podporiť, má veľkú kvalitu."

zdroj: jijantes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2023-12-14 07:46:24
Romeu je takým prínosom na DM pre Barcelonu ako Xavi na lavičke.
2023-12-14 07:55:05
Xavi,Xavi s týmto kádrom môžeš len snívať o našom dobrom futbale. Veď to je hrôza a nepozerateľné