Real Madrid včerajší súboj proti Atléticu zvládol a hoci po predĺžení, predsa len postúpil do finále Španielskeho superpohára. Ak si Barcelona chce zahrať El Clásico, vo večernom semifinále musí poraziť Osasunu.

V akej zostave nastúpia Katalánci na dnešný súboj? Xavi Hernández hrá o veľa a preto nebude šetriť žiadneho hráča. K dispozícii však nemá zranených hráčov ako Cancelo či Martínez. Pedri by na druhej strane mohol odohrať niekoľko minút, aby sa dostal do rytmu. Už len z toho pohľadu musí tréner Barcelony trochu čarovať so zostavou ako v defenzíve, tak aj v zálohe, ale aj v útoku, nakoľko João Felix nehrá dobré. Zabudnúť nemôžeme ani na zraneného Ter Stegena, ktorého dnes v bráne nahradí nie úplne istý Iñaki Peña. Ako môže vyzerať základná jedenástka FC Barcelona?

Pohľad denníka Sport

Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Christensen, Balde; Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Gündogan; Raphinha, Lewandowski a Ferran Torres.

Osasuna: Sergio Herrera; Areso, Catena, David García, Rubén Peña; Moncayola, Iker Muñoz, Moi Gómez, Aimar Oroz: Arnáiz a Budimir.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: mundodeportivo.es marca.com as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com marca.com as.com

Diskusia

2 komentáre
2024-01-11 10:38:27
Neviem prečo ale skúsil by som dať šancu od začiatku Felixovi namiesto Ferrana
2024-01-11 10:50:30
Oni tam co chlascu v tom Spanielsku. Ter Stegen v brane?