Prezident FC Barcelona Joan Laporta na verejnom vystúpení v Rijáde podporil svoj tím v boji o víťazstvo v zajtrajšom finále španielskeho Superpohára proti Realu Madrid v Saudskej Arábii.

Barcelona je aktuálnym držiteľom Superpohára po tom, čo v minulej sezóne presvedčivo porazila Real Madrid. Laporta vyhlásil, že zajtra sa opäť stretnú s Realom Carla Ancelottiho, a že mužstvo dá do toho všetko, aby zopakovalo minuloročné úspechy aj v Saudskej Arábii.

Prezident Barcelony, ktorého cituje katalánsky denník Mundo Deportivo, povedal: "Naším cieľom je zopakovať to, čo sme dokázali minulý rok, čo bolo skvelé futbalové predstavenie a odohrali sme skvelý zápas. Sme presvedčení, že budeme bojovať o víťazstvo, hráči sú veľmi jednotní a sústredení. Budeme bojovať o víťazstvo vo finále."

Laporta na podujatí tiež prezradil, že Barcelona dostala pozvánku na účasť na rely Dakar, ale to klub neplánuje: "Diskutovali sme o tom s ministrom, ale nie je to jednoduché. Už niekoľkokrát sa s nami o tom hovorilo. Viem si to predstaviť, ale keď vidíme, čo všetko to zahŕňa a predstavuje, nie je to jednoduché," povedal. "Okrem toho, v Barçe, ak sa zúčastňujeme na akejkoľvek súťaži, túžime vyhrať a tu sú veľmi pripravení a veľmi dobrí ľudia. Museli by sme mať veľmi dobrého jazdca a skvelý tím," doplnil.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.