Vinícius Junior zaznamenal hetrik vo včerajšom finále španielskeho Superpohára, v ktorom Real Madrid zdolal Barcelonu 4:1. Brazílčan premenil aj pokutový kop, ktorý rozhodca odpísal po faule Ronalda Arauja.

Pred zahratím jedenástky sa k Viníciusovi priblížil Robert Lewandowski a chcel Brazílčana rozptýliť.

"Ako to mám urobiť?" Vinícius sa opýtal Lewandowskeho.

"Ako máš zahrať pokutový kop?" odpovedal poľský útočník.

"Ako?" odpovedal prekvapený Brazílčan.

"Ty?" Lewy spochybnil rozhodnutie Viníciusa kopať pokutový kop.

"Čo?" odpovedal prekvapený hráč Realu Madrid.

"No tak teda strieľaj." vyzval Lewandowski so smiechom Viníciusa.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-01-15 10:47:45
A ako sa ho snazil vyviezt z rovnovahy?? Daslsi clanok a dalsi Vinicirkus na nasej stranke. Co si na neho zatazeny?
2024-01-15 11:14:12
Lewa, roberto, raphina, ferran... to je jednoducho obraz toho, v akom hlbokom upadku je Barca. Roberto, predlzit zmluvu??? Za 2 nepodstatne goly? Vcera bol ten rozdiel brutalny. Kazde top muzstvo ma zopar veteramov, ale aj ten najslabsi z nich je o 5 tried lepsi ako tento. Dobry do rotacie? Mozno proti podbrezovej, ten zufalec uplakany tu nema 5 rokov co robit. A idu mu predlzit zmluvu...
Lewa? Dostal taku dlhu zmluvu??? To kto schvalil, by mal spachat sepuku. Max na 2 roky a potom uvidime. Robia to tak vsetci, Real vykopol bez milosti ramosa, ked chcel dlhsiu zmluvu. V bayerne sa musia strasne rehotat, ze sme im zaplatili polovicu kanea.
Ferran? Guardiola asi doteraz nechape, ze niekto za toto dal tolko mega.
Raphina? Ten mal pred prestupom sem za 9 rokov kariery na konte okolo 45 spotenych golov. To je posila pre barcu za tie prachy?
A tak dalej. Nejsu prachy ale tu sa rozhadzuju peniaze za takychto hracov. V tom klube nic nefunguje. Kounde prisiel ako top stoper, teraz nie je dobry ani na nasu ligu. Araujo tiez ide pekne dole so svojimi vykonmi.
A ziadne hecovacky, ferran si nevsima lewu a opacne. Cele zle. A xavi v kazdom zapase ziape po 4-tom rozhodcovi, v kazdom jednom. Uz zacina pripomonat simeoneho. Je to nanic. Pisal som, ze skoncime ako manure. Ale skor ako lyon, co hra teraz o zachranu.
Je to smutny pohlad na byvaly velkoklub...