Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii po finále španielskeho Superpohára povedal, že podľa neho bol výsledok príliš vysoký na to, ako Barcelona hrala. Talian sa vyjadril aj k Viníciusovi a jeho súperení s Ronaldom Araújom.

Vinícius povedal, že nie je svätec....

"Neviem, čo sa stalo s Viníciusom pri lavičke náhradníkov, ale odviedol úžasnú prácu a ja som ho len stiahol, aby som predišiel problémom, pretože sa zotavuje zo zranenia. Mal by sa sústrediť na svoju prácu, ako dnes povedal, ktorou je prinášať madridismo radosť a tituly."

Akú prácu ste odviedli, aby ste Vinimu pomohli v El Clásicu? Kedysi sa trápil, keď hral proti Araújovi...

"No, v minulej sezóne dal gól v Kráľovskom pohári a potom v La Lige... Bol to Araújov vlastný gól, ale vynútený ním. Niekedy je to pre neho ťažšie, pretože Araújo je obranca svetovej triedy, ale dnes vyzeral veľmi dobre, keď zbiehal skôr do stredu, než do šírky.

Čakali ste tak rýchlo góly?

"Nie, ale dobre sme využili vysoko postavenú obranu a Vini nás inšpiroval k protiútokom. Bol to náročný zápas. Skóre je príliš vysoké na to, ako Barcelona hrala. Za stavu 3:1 to bolo vyrovnané a za stavu 4:1 trochu poľavili v obrane. Možno sme trochu prehnali protiútoky, keď sme viedli 2:0, ale sme spokojní."

Povedali ste rozhodcovi, aby nič nenadstavoval?

"Nič som nepovedal. Povedal som mu, že hra začína byť nervózna, to je všetko."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2024-01-15 12:17:28
Je to jednoduché... xavi aj keby chcel postaviť hráčov bez formy tak nemá na lavičke nikoho kto by niečo viac uhral... Modlime sa za top 4 v lige a dáky zázračné postupy v LM čo najdalej... v LM beton beton beton ako čelza za mourínha a dúfať že sa dostaneme čo najdalej a zarobia sa peniaze... plus dúfam že tá zmluva s pumou dopadne dobre a pozbierame sa lebo toto je už žalostné..

Zobrali si na seba velkú tarchu... Nový štadion v tejto ekonomickej situácii nás tiež likviduje. Ostáva nám len dúfať...
2024-01-15 13:00:25
...tento tiež psychologicky sa hrá so slovami furt....dobre všetci vedia ze to bolo ako keby bol trénerom stále Setién. Xavi...na tomto hanebnom predvedení si pracoval skoro 2 roky?