Na včerajší večer FC Barcelona len tak nezabudne, keď vo štvrťfinále Copa del Rey na San Mames utrpela porážku 4:2 od Athletic Club (po predĺžení). Okrem vyradenia z turnaja sa Barcelona zo San Mamés vezie aj viacerých hráčov, ktorí majú zdravotné problémy.

Barcelone už pre zranenia chýbajú Gavi, Marc-Andre ter Stegen, Raphinha, Iñigo Martínez a Marcos Alonso a ďalší traja hráči sa k nim môžu pridať v priebehu dnešného dňa. Podľa informácií katalánskeho denníka Mundo Deportivo sa traja obrancovia Barcelony - Alejandro Balde, Andreas Christensen a Ronald Araujo - dnes podrobia testom po tom, ako mali počas stretnutia s Athletic problémy s kondíciou.

Balde bol prvým hráčom, ktorý sa zranil, pričom musel z trávnika už v prvom polčase kvôli problémom s hamstringom. Ľavý obranca bol pri odchode z ihriska zjavne rozrušený. Zdá sa, že tento problém vyradí Baldeho z hry na niekoľko týždňov.

Pokiaľ ide o Christensena, obranca sa včera večer vrátil po tom, čo vynechal zápas s Realom Betis kvôli nepríjemným pocitom. Na konci druhého polčasu však musel byť vystriedaný s možnými problémami s lýtkom. Po tom, ako ho nahradil Pau Cubarsi, bolo vidieť, ako si Christensen postihnuté miesto ľaduje, a dnes sa podrobí ďalším vyšetreniam, aby sa zistil rozsah zranenia.

Medzitým si Araujo počas zápasu narazil koleno, ale rozhodol sa dohrať celé stretnutie. V pozápasovom rozhovore však prezradil, že s problémami s kolenom zápasí už niekoľko týždňov. Aj on sa preto dnes podrobí vyšetreniam, aby sa zistil problém a jeho rozsah.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-01-25 10:23:50
NO hurá
2024-01-25 11:58:55
Neviem ten Araujo je top stoper, rychly silny kvalitny ale tieto zranenia… a ked uz dlhsie zapasí s tym. Nebolo by mozno fakt najlepsie ho predat za nejaku poriadnu raketu € do bayernu? Pripadne united. Z tych by sme mohli vycicat urcite viac