Jagoba Arrasate sa zúčastnil na tlačovej konferencii pred dnešným zápasom proti FC Barcelona. Tréner Osasuny hovoril o pláne stretnutia, situácii v Barcelone a tiež o Xavim.

Plán na zápas

"Odohrať dobrý zápas a využiť momenty, ktoré sme mohli mať. Posledný zápas bol vyrovnaný až do prvého gólu. Všetko závisí od toho, či budeme presnejší. Naši súperi sú veľmi dobrí v strieľaní gólov. Hrali sme proti nim dvakrát a v oboch prípadoch nás porazili."

Moment Barcelony

"Neviem, aký zápas odohrajú. Budú chcieť zareagovať po tom, čo sa stalo, a budú chcieť vyhrať. Očakávam najlepšiu Barçu a potom uvidíme, či ich dokážeme zastaviť."

Superpohár

"Musíme mať plán a veriť mu. Súper sa musí cítiť nepríjemne. Musíme byť presnejší v strieľaní gólov. Boli sme blízko, aj keď mali väčšie držanie lopty. Musíme dobre brániť a hrať dobre vpredu. Uvidíme, či bude zápas podobný, ale výsledok iný."

Barcelona

"Verím skôr v ich reakciu, budú chcieť vyhrať. Naposledy sa dostali z ťažkej situácie a pri remíze 3:3 prehrali, pretože remíza im nestačila, a teraz idú až do konca. Je pravda, že nehrajú doma a cítia to. [...] Musíme ich rešpektovať, sú to aktuálni majstri La Ligy a majú skvelých hráčov. Vieme, že to bude zložité [stretnutie]."

3:5 proti Villarealu

"Zo všetkého sa dá poučiť, aj z toho, ako sa Barça vrátila za 10 minút. Súper využíva chyby."

Xavi

"Chýbajú mi informácie a môžem vyjadriť len rešpekt. Majú na to, aby vyhrali ligu a bojovali v Lige majstrov."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-01-31 10:24:30
Sympatak no rozhodne NS to nemame