Barcelona sa dnes večer stretne na Estadi Olimpic Lluis Companys v La Lige s tímom CA Osasuna. Viacero hráčov Blaugranas si však musí dávať pozor na žlté karty.

Blaugranas sa budú chcieť vrátiť na víťaznú vlnu po prehrách proti Athletic Club a Villarrealom. Bude to dôležité, pretože ďalší chybný krok by nielenže úplne zmaril šance na obhajobu titulu, ale ohrozil by aj ich umiestnenie v prvej štvorke.

Barcelona má pred zápasom určité obavy, pokiaľ ide o suspendácie, keďže až štyrom jej hráčom hrozí suspendácia na jeden zápas. João Cancelo, Robert Lewandowski, Ronald Araujo a Oriol Romeu majú v La Lige štyri žlté karty a v stretnutí s Osasunou si musia dávať pozor.

Ďalšie napomenutie vo večernom stretnutí na Montjuïc by znamenalo, že budú chýbať trénerovi v zápase proti Deportivu Alaves kvôli automatickému jednozápasovému dištancu. To je scenár, ktorému by sa Xavi a Barcelona chceli vyhnúť vzhľadom na to, že v kádri je už teraz prievan v dôsledku viacerých zranení.

Veď Katalánci si už teraz musia poradiť bez Joãa Felixa, Alejandra Baldeho, Marc-André ter Stegena, Marcosa Alonsa, Gaviho a Raphinhu kvôli zraneniam. Ak ešte prídu o Cancela, Arauja, Lewandowskeho alebo Romeua, to by v súčasnej situácii bola tvrdá rana.

zdroj: barcauniversal.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-01-31 18:12:45
Lew ani Rom nebudú chybať