İlkay Gündoğan odohral proti Alavés veľmi dobrý zápas a svojou asistenciou a gólom pomohol tímu k vedeniu 2:1, no Nemec musel predčasne opustiť ihrisko.

V 59. minúte zápasu Gündoğan odišiel z ihriska s viditeľnými ťažkosťami a ťažko predpokladať, že by jeho striedanie spôsobilo niečo iné, než zdravotné problémy, keďže duel ešte nebol rozhodnutý. Stredopoliara nahradil Vitor Roque. O zdravotnom stave Gündoğana, ktorý doteraz nastúpil vo všetkých 34 zápasoch Barcelony, vás budeme informovať. João Cancelo tiež opustil ihrisko po prvom polčase a nahradil ho Hector Fort.

AKTUALIZÁCIA

Fernando Polo informuje, že Cancelo bol preventívne vystriedaný kvôli drobným zdravotným problémom. Podľa novinára Mundo Deportivo nie sú v klube žiadne obavy týkajúce sa zdravotného stavu Portugalčana a Gündoğana. Javi Miguel hlási, že Cancelo by mal byť pripravený na zápas proti Granade. Xavi na pozápasovej tlačovke uviedol, že nikto nebol zranený a že Gündoğan dostal len tvrdý úder do chrbta. Pedriho zas Xavi vystriedal kvôli únave.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-02-03 21:11:32
Mám obavy, že u Gunda to je zadní stehenní sval...... Což by byla v dané chvíli katastrofa ! On teď patří s Yamalem mezi dva největší tahouny a jedny z mála hráčů co mají formu :(