Luis García Plaza sa po včerajšom zápase vyjadril ku kontroverzii rozhodcov a hovoril o rozdiele triedy medzi tímami. Bol však spokojný s množstvom situácií, ktoré si jeho zverenci dokázali vytvoriť, a domnieva sa, že výsledok neodráža to, čo sa dialo na ihrisku.

Kontroverzie rozhodcov

"Druhá žltá karta pre Roqueho, išlo o veľmi rýchlu akciu, pri ktorej padá žltá karta a VAR ju mohol skontrolovať, keďže nešlo o jasnú situáciu a vyústila do vylúčenia z ihriska. VAR však pri žltých kartách nezasahuje, takže sa počíta to, čo odpískal rozhodca. Tiež si myslím, že tam bola penalta pre nás, hoci neviem, či tam predtým nebol ofsajd, nevidel som to. Na druhej strane to bola penalta. A čo sa týka Cancelovho zahrania rukou v pokutovom území, podľa mojich kritérií to bola penalta. Xavi povedal, aby sme ich nechali súťažiť [v súvislosti s vplyvom rozhodcov na výsledky v lige; pozn. red.]. Ja mu hovorím, že vylúčenie z ihriska je jedna vec, ale tá ruka sa mohla pokojne pískať."

Prehnaný výsledok

"Zápasy sa vyhrávajú v pokutovom území. Tento výsledok je prehnaný, rovnako ako naša posledná výhra proti Almeríi [Alavés vyhral v predchádzajúcom kole vonku nad Almeríou 3:0; pozn. red.]. Barça má schopnosti a kvalitu, ktoré sú oveľa lepšie ako naše. Som na tím hrdý. Dali sme do toho všetko a vytvorili sme si veľa situácií. Mohli sme dosiahnuť iný výsledok, keby sme využili naše šance. Pri treťom góle sme mohli lepšie brániť a veľmi nás to bolelo. Mali sme viac príležitostí ako oni a pocit nebezpečenstva bol z našej strany väčší, ale Barça je Barça - to hovorím vždy. Podľa môjho skromného názoru bol tento zápas oveľa vyrovnanejší, ako hovorí skóre, ale kto dá gól, ten vyhrá. Toto stretnutie mohlo skončiť 4:4 alebo 3:3, pretože sme mali veľmi dobré situácie, lepšie ako oni. Ich druhý gól je príkladom toho, že sú špičkovým tímom."

zdroj: YT: la liga
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2024-02-04 11:59:20
Ale nie to o tej 11ke nehovor lebo v tom prípade si ta kúpil Perez a za tvoje reci bude môcť Mardid 😁🤌
Barce nikdy nepomáhajú iba Madridu 🤷🏻‍♂️
2024-02-04 11:59:38
Všichni stejní. Kdyby stejným způsobem zahrál jeho hráč, samozřejmě by to ruka nebyla v žádném případě.