Zápas proti Granade sa nezaobišiel bez kontroverzií rozhodcov. Tentoraz sa môžu cítiť poškodení súperi Barcelony.

Hlavná kontroverzia sa týka Pedriho sklzu na Facunda Pellistriho. Záložník síce zasiahol loptu ako prvý, no noha mu prešla cez loptu a následne tvrdo zasiahol súpera. Podľa ArchivoVAR mal Pedri dostať priamu červenú kartu, keďže išlo o veľmi prudký a hrozivý vstup pre súpera priamou nohou.

Portál kritizuje rozhodcu Ortiza Ariasa aj za to, že neukázal niekoľko ďalších jasných žltých kariet. Počas zápasu toho dovolil príliš veľa na oboch stranách. Rozhodca ukázal hráčom iba tri karty. Okrem iných nepotrestal Paua Cubarsího za jeho ostrý vstup do súpera.

Kontroverzie sprevádzajú aj akciu pred tretím gólom Barcelony. Naznačuje sa, že Lamine Yamal fauloval súperovho hráča, keď mu zobral loptu. Mateu Lahoz vo svojej analýze na portáli Cadena COPE tvrdí, že gól nemal byť zrušený a že problémom španielskej ligy je, že sa v takýchto situáciách pískajú fauly. Bývalý rozhodca však podpichol aj samotného Lamine Yamala, keď povedal, že "nech je to pre neho ponaučenie, pretože pri oveľa menších zákrokoch padá na trávnik".

zdroj: archivoVAR
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-02-12 08:32:22
Že Yamal padá na trávnik! Veď včera 16 ročný Yamal a 17 ročný Cubarsi dávali na zem 30 ročných a to sú aj o 15 rokov mladší vtipné
2024-02-12 09:19:41
Bude real tiez plakat ako my ked rozhodca zareaguje v prospech nich ?