FC Barcelona remizovala v domácom zápase s Granadou po bláznivom priebehu. Aj táto konfrontácia priniesla množstvo zaujímavostí a štatistík.

- Predchádzajúce ligové víťazstvo Barcelony nad Granadou... 9. januára 2021. Po dva góly vtedy zaznamenali Messi a Griezmann.

- Do včeerajšieho zápasu bola bilancia Barçy v oficiálnych zápasoch proti Granade 42 víťazstiev, 8 remíz a 7 prehier v 57 zápasoch. Barcelona strelila 150 gólov a 55 dostala.

- İlkay Gündoğan je jediným hráčom Barcelony, ktorý v tejto sezóne nastúpil vo všetkých zápasoch Blaugranas.

- Granada až do včerajšieho zápasu získala iba 1 bod hrajúc na výjazde (1 remíza a až 10 prehier).

- Hostia včera prerušili fatálnu sériu 410 minút bez streleného gólu na výjazde.

- Lamine Yamal strelil v ligových zápasoch 3 góly - všetky proti Granade. Jeho prvý gól proti Granade z neho urobil najmladšieho strelca v histórii La Ligy, mal presne 16 rokov a 87 dní.

- Lamine Yamal je najmladším strelcom dvoch gólov v jednom zápase v histórii La Ligy (16 rokov a 213 dní), za ním nasleduje... Ansu Fati (17 rokov a 94 dní).

- 6 z 19 gólov, ktoré Barcelona dostala v zápasoch na Montjuïc, strelili Katalánci, včera sa do tohto zoznamu pridali Ricard Sánchez a Ignasi Miquel.

- Facundo Pellistri sa stal najmladším hráčom, ktorý strelil gól a zaznamenal asistenciu vo výjazdovom zápase proti Barcelone v LaLige v 21. storočí.

- FC Barcelona v 24 ligových zápasoch inkasovala 33 gólov, v minulej sezóne v tejto fáze inkasovala len 8-krát.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.