Pred prvým zápasom s Neapolom sme upozornili, že traja hráči Barcelony, ktorí boli povolaní na toto stretnutie, nebudú hrať v odvetnom zápase, ak dostanú ďalšiu žltú kartu. Našťastie, nikto z nich nebol potrestaný, ale skupina ohrozená suspendáciou na ďalší zápas sa rozšírila o jedného hráča.

Ronald Araujo, João Felix a Sergi Roberto majú v Lige majstrov po dve žlté karty, rovnako ako Ferran Torres, ktorý chýbal v nominácii na posledný duel. Uruguajčan hral proti Neapolu najdlhšie z tejto skupiny, takže tu boli isté obavy, ale stopér hral čisto a dokonca sa nedopustil žiadneho faulu, hoci musel čeliť útočníkovi ako Victor Osimhen. Všetci štyria budú môcť hrať v odvete na Montjuïc (za predpokladu, že Torres bude mať čas na uzdravenie).

Na druhej strane Araujo, Felix, Roberto a Torres sa v prvom štvrťfinálovom súboji nepredstavia, ak v druhej konfrontácii s Neapolom dostanú žltú kartu a Barça si vybojuje postup. Túto skupinu rozšíril Frenkie de Jong. Holanďan hral v tomto ročníku Ligy majstrov len tretíkrát a už stihol nazbierať dve žlté karty. Záložník bol potrestaný po sklze v 16. minúte zápasu proti Neapolu, hoci sa zdá, že sa súpera ani nedotkol. De Jong si preto bude musieť dať v stretnutí na Montjuïc pozor. Samozrejme, momentálne bude najdôležitejšie, aby v osemfinále mužstvo vôbec vyradilo Neapol.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.