Barca hrá ďalší zápas až v nedeľu na San Mamés, takže má pred sebou celý týždeň na oddych a prípravu. Podľa Javiho Miguela by to za normálnych okolností znamenalo dva alebo tri dni voľna, aby sa hráči mohli venovať rodine a oddýchnuť si od tvrdej práce. Pri tejto príležitosti sa však plán zmenil.

Ako informoval Javi Miguel z AS, Xavi udelil v pondelok deň voľna všetkým, s výnimkou zranených hráčov, ktorí pracujú s inou dynamikou ako skupina, zatiaľ čo v utorok stanovil tréning pre tých, ktorí o to stoja.

'Samozrejme, nie je to žiadna povinnosť, ale zdá sa jasné, že ak na takýto tréning príde veľa futbalistov, tí, ktorí neprídu, zostanú v zlom svetle,' píše Javi Miguel, ktorý tvrdí, že Xavi po oznámení, že po 1. júli už nebude trénerom, trochu zmenil svoje metódy: Pri rozhodovaní deleguje oveľa viac zodpovednosti na kapitánov a každý deň vyzýva tím, aby bol jednotnou rodinou bez nezhôd.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-02-25 17:51:20
hej dni voľna práveže teraz by mali zarezávať keď sa pomaly blíži koniec sezóny a bude sa "lámať chlieb" po jednom dobrom zápase Xavi hneď rozmazľuje hráčov a potom v 60 minúte ledva lapajú po dychu