Pribúda oslabení na nasledujúci ligový zápas proti RCD Mallorca. Okrem zranených Pedriho a Frenkieho de Jonga, ktorých zranenia vyzerali vážne, budú v tomto stretnutí chýbať aj Ronald Araujo a Xavi.

Ešte v prvom polčase duelu s Athletic Club dostali stopér a tréner piatu žltú kartu v ligovej sezóne, čo znamená ich absenciu v ďalšom stretnutí. Araujo bol potrestaný za prerušenie rýchlej akcie súpera, zatiaľ čo Xavi bol klasicky potrestaný za hádku s rozhodcom.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-03-04 07:50:28
Xavi by sa už konečne mal naučiť chovať ako tréner a nie ako bežný fanúšik, ktorý sedí v podniku a sa bez následkov rozčuľuje. Nepochopím.
2024-03-04 11:53:54
Xavi skrátka nemá nervy ako tréner. Ako hráč sa skoro vôbec nehádal s rozhodcami a tu aká zmena. Je to však tou nervydrásajúcou nemohúcnosťou mužstva dostať sa do gólových šancí a vôbec do pokutového územia a zároveň zodpovednosťou ako trénera na výkonoch mužstva. Už to asi pochopil a preto po sezóne končí na lavičke Barce. Podľa mňa, však ak budeme mať takých hráčov ako momentálne máme, tak nám nepomôže ani Di Zerbi, ani Tuchel ani Kllop ani Lucho!!!