Ako informoval kanál Gerarda Romera Jijantes FC, Jorge Mendes dnes popoludní pristál v Barcelone a stretol sa s Joanom Laportom.

Mendes môže mať s prezidentom na prerokovanie pomerne veľa tém. Medzi hlavné témy by mohla patriť budúcnosť Joãa Cancela či Joãa Felixa, ktorých portugalský agent zastupuje. V súvislosti s druhým menovaným Gerard Romero potvrdil, že Barça zatiaľ nemá v pláne získať ho natrvalo, ak sa nepodarí dosiahnuť dohodu o jeho hosťovaní. Treba pripomenúť, že Mendes je tiež zástupcom Alejandra Baldeho, Lamineho Yamala alebo Ansu Fatiho.

Médiá už viackrát informovali, že Mendes je v kontakte s Barcelonou aj v procese výberu nového trénera v katalánskom klube. Agent zastupuje okrem iných aj Rafu Márqueza, Thiaga Mottu a Sergia Conceiçao. Mendes mal predtým ponúknuť najmä prvého menovaného. Zatiaľ nie je jasné, čoho by sa dnešné rozhovory mohli týkať.

Ako sa uvádza v relácii Bar Canaletes, Jorge Mendes sa už niekoľko mesiacov snaží umiestniť Raphinhu a Joãa Felixa do Saudskej Arábie. Jorge Mendes pri odchode z reštaurácie, v ktorej sa stretol s Laportom, médiám povedal len toľko, že išlo o "večeru s priateľmi" a "to, o čom sme sa rozprávali vnútri, zostane vnútri."

zdroj: Jijantes FC
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2024-03-06 09:53:23
tá Saudská Arábia je dobrý nápad !