Barcelona sa v piatok večer chystá na zápas proti RCD Mallorca v La Lige, no útočník Ferran Torres sa stále nevrátil do tréningu s tímom.

24-ročný útočník je mimo hry od konca januára, keď sa zranil v zápase proti Osasune, a vynechal päť ligových zápasov, ako aj prvý zápas osemfinále Ligy majstrov proti Neapolu. Predpokladalo sa, že Ferran sa tento týždeň vráti do skupinového tréningu a dokonca sa očakávalo, že by mohol dostať niekoľko minút proti Mallorce, aby bol na Neapol lepšie pripravený. Začiatkom tohto týždňa sa však ukázalo, že jeho dostupnosť na piatkový zápas je otázna, ale na budúci týždeň by mal byť k dispozícii na stretnutie Ligy majstrov.

Katalánsky denník Sport ale informuje, že Ferran sa v predvečer zápasu Barcelony s Mallorcou stále nevrátil do tréningového procesu so zvyškom tímu. Španielsky útočník si preto nezahrá v zajtrajšom zápase na Montjuïc a ohrozená je aj jeho dostupnosť na budúci týždeň, keď sa Blaugranas stretnú s Neapolom.

Pre Barçu to nie je dobrý vývoj udalostí, pretože už teraz jej chýbajú niektorí dôležití hráči ako Pedri, Frenkie de Jong a Gavi, ktorí sú zranení. Ferran bol pred zranením v dobrej forme a jeho návrat by bol pre Xaviho Hernandeza a spol. vítanou posilou. Zatiaľ však pokračuje čakanie na návrat bývalého útočníka Manchestru City po zranení.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.