Gerard Romero a jeho Jijantes informujú, že Joan Laporta sa rozhodol zvolať tlačovú konferenciu dnes (14. marca) o 11:30 v Auditori 1899. Ako sme sa práve dozvedeli, dôvodom je odchod viceprezidenta pre financie Eduarda Romeua.

"FC Barcelona oznamuje, že Eduard Romeu, viceprezident klubu pre ekonomické záležitosti, podal prezidentovi Joanovi Laportovi svoju rezignáciu z dôvodu nezlučiteľnosti s jeho plným profesionálnym nasadením. Prezident Laporta rezignáciu prijal a zároveň mu poďakoval za jeho prácu na čele ekonomickej oblasti klubu, zameranú na rozvoj plánu udržateľnosti realizovaného v tomto funkčnom období, vďaka ktorému sa podarilo zvrátiť finančnú situáciu inštitúcie. Verejné vysvetlenie bude poskytnuté v krátkom čase," uvádza sa v oznámení klubu.

Podľa Victora Navarra z Cadena COPE Romeu už niekoľko mesiacov pracoval na novom profesionálnom projekte a často cestoval do Spojených štátov.

zdroj: jijantes
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-03-14 11:05:03
V štruktúrach Barce je niečo zhnité alebo minimálne nezdravé, keď všetci ľudia odchádzajú, len Laporta zostáva. Niekto by sa mal na to poriadne pozrieť. Neviem kto má na to oprávnenie, ale niečo tam nie je v poriadku!!!
2024-03-14 12:22:09
"Krásne" sa nám rozpadá to vedenie klubu...