Barcelona pred mesiacom oznámila spustenie Barça One, streamovacej platformy, ktorá mala do určitej miery nahradiť BarçaTV. Od dnešného dňa je už plne k dispozícii.

Platforma, ktorú niektorí nazývajú "barcelonským Netflixom", bude obsahovať audiovizuálny obsah klubu. V jednej sekcii si môžete pozrieť najnovšie zábery prvého tímu - od rozhovorov a pozápasových vyjadrení, cez najnovší tréning až po rekapituláciu gólov, ktoré v minulosti strelil proti najbližšiemu súperovi (v tomto prípade PSG). Ak kliknete na profil každého hráča Blaugranas, k dispozícii sú jeho videá. To isté platí aj pre záložku "história", kde si okrem iného môžete pozrieť góly klubových legiend.

Ako bolo oznámené, nechýbajú ani dokumentárne seriály na čele s nedávnou produkciou o začiatkoch Ronalda Arauja. Lahôdkou pre fanúšikov môže byť možnosť pozrieť si kompletné zápasy Barcelony zo sezóny 2014/2015, hoci niektoré sú dostupné až po registrácii (ktorá je bezplatná). K dispozícii sú aj celé zápasy a skrátené zostrihy najlepších stretnutí v ďalších športových sekciách - ženský futbal, basketbal, futsal alebo hádzaná. V záložke "história" si môžeme pozrieť aj najlepšie futbalové zápasy z 90. rokov a dokonca aj El Clásico zo sezóny 1973/1974.

Dá sa očakávať, že v záložke "live" sa budú pravidelne prezentovať udalosti, ktoré je možné sledovať. V súčasnosti sa pripravuje spravodajstvo zo Spotify Camp Nou. Na platforme sa nachádza aj množstvo ďalších záberov z udalostí, ktoré sa odohrávajú mimo oka oficiálnej kamery, napríklad z debutového dňa Vitora Roqueho. Barça One je k dispozícii v katalánčine, španielčine a angličtine, a to nielen na webovej stránke, ale aj v aplikácii pre rôzne zariadenia. Oficiálne predstavenie platformy s Joanom Laportom sa má uskutočniť dnes o 19:30.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.