Barcelona porazila Cádiz 1:0 v zápase bez niekoľkých kľúčových hráčov. Nižšie uvádzame štatistiky a najdôležitejšie momenty stretnutia.

- Včera vybehli na ihrisko od prvej minúty iba traja hráči základnej zostavy proti PSG: Marc-André Ter Stegen, Sergi Roberto a Pau Cubarsí.

- MisterChip: Gól João Felixa nožničkami je prvým gólom Barcelony streleným týmto spôsobom v LaLige od 6. októbra 2019, keď Luis Suárez skóroval týmto spôsobom proti Seville.

- OptaJose: João Felix strelil Cádizu už 6 gólov v piatich zápasoch. Je to jeho obľúbený súper v LaLige.

- Pedro Martin: Pre Xaviho je to stretnutie č. 600 za Barçu v LaLige (505 ako hráč a 95 ako tréner).

- Pedro Martin: Barça neinkasovala v LaLige už 583 minút, naposledy v zápase proti Celte (17. februára 2024).

- Oscar Hernández má naďalej stopercentnú úspešnosť. Počas Xaviho neprítomnosti viedol Barcelonu v siedmich zápasoch a tím vyhral každý z nich, pričom šesťkrát si udržal čisté konto.

- Barça stále zostáva jediným tímom v LaLige, ktorý neprehral výjazdový zápas.

- MisterChip: Odkedy je Xavi trénerom Barcelony, klub zaznamenal v LaLige 23 víťazstiev výsledkom 1:0 (o 10 viac ako druhé Atlético, Mallorca a Real Sociedad v tejto štatistike).

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2024-04-14 09:44:51
Najzaujímavejšie bolo pre mňa to, ako sa ten trápny hráč Cadizu chytil za hlavu a sa snažil ovplyvniť rozhodcu, aby Felixov nádherný gól anuloval. A pritom sa Felixová noha ani nepriblížila k jeho hlave. Za také správanie by sa mala udeľovať žltá karta, namiesto toho, aby sa to vždy len tak odfiltrovalo.
senior47 Premium
2024-04-14 09:59:11
Strašne ma rozčuľuje, že rozhodcovia taku kamufláž (chytanie za hlavu aspoň 1/2 metra od Felixa) netrestaju. Jasné, že to bude znova opakovať