Ronald Araujo sa zúčastnil na podujatí organizovanom organizáciou Relats Solidaris, na ktorom bola predstavená jeho kniha. Uruguajčana sa pri tejto príležitosti opýtali na slová İlkaya Gündoğana po zápase s Paris Saint-Germain.

"Som rovnako smutný ako všetci fanúšikovia z vypadnutia. Mali sme to vo svojich rukách. Moja červená karta náhodná akcia 50 na 50. Ak píska faul, samozrejme, že ma musí poslať späť na tribúnu."

"Gündoğanove slová? To, čo si myslím, si radšej nechám pre seba. Mám svoj hodnotový kódex a myslím si, že by sa mal rešpektovať."

"El Clásico berieme ako dôležitý odvetný zápas. Musíme zmeniť našu mentalitu a máme šancu bojovať o ligu, čo je súťaž, ktorá nám zostala."

"Moji agenti začali rokovať s klubom o predĺžení mojej zmluvy. Mysleli sme na Ligu majstrov a koniec sezóny, a keď príde čas, sadnú si a budú o tom hovoriť. Vždy sa o tom veľa hovorí. V Barcelone som veľmi šťastný a mám v úmysle vydať zo seba maximum až do konca."

"Chcel by som najmladším culés povedať, že je nám to veľmi ľúto a že toto je futbal. Sme Barça a máme veľmi dobrú mladú skupinu, ktorá bude v budúcej sezóne bojovať o Ligu majstrov, a som si istý, že im urobíme veľa radosti."

"Real Madrid má pred El Clásicom ešte čas na oddych, ale myslím si, že máme šancu ich poraziť a uchmatnúť im body."

"Vždy hovoríte o budúcnosti, každý rok to bude takto, ale ja som v Barcelone veľmi šťastný, moja rodina je šťastná. Ukazujem to na ihrisku, dávam do toho všetko a budem bojovať o to, aby sa Barça vrátila k tomu, čím vždy bola, až do samého konca."

zdroj: jijantes
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2024-04-18 15:39:12
Takže je nahnevaný na slová od Ilkaya 🤔
2024-04-18 15:56:57
Takže bez sebereflexe.