Katalánsky denník Sport nedávno informoval, že o Vitora Roqueho sa zaujímajú štyri španielske kluby. Mundo Deportivo na tieto správy reaguje a píše, že podľa ich informácií už štyri tímy mimo Španielska preverovali situáciu útočníka prostredníctvom jeho agenta.

Manchester United, Neapol, Nice a Olympique Lyon. Tieto tímy sa údajne zaujímali o situáciu Vitora Roqueho po nedávnych správach o snahe Barcelony poslať ho na hosťovanie. Brazílsky útočník po príchode do Barçy nedostával od Xaviho veľa minút a nie je vylúčené, že si ich v budúcej sezóne bude hľadať mimo klubu.

Samotný Vitor by nechcel nikam odísť a verí, že v Barcelone môže uspieť už teraz. Pripomeňme, že 19-ročný mladík má zmluvu platnú do júna 2031. V kruhoch Barçy sa predpokladá, že mladý útočník by zvažoval iba možnosť hosťovania z klubu v čase, keď už prakticky nemá šancu v blízkej budúcnosti hrať.

Mundo Deportivo píše aj o krajnom scenári, ktorý by sa mohol v lete vrátiť. Týka sa ťažkostí s registráciou hráčov, ako tomu bolo pred minulou sezónou, v ktorej sa čakalo až do konca, kým sa İlkay Gündoğan alebo Iñigo Martínez dostali na zoznam registrovaných hráčov. Prípadné problémy na tomto fronte by mohli zmeniť aj situáciu Vitora Roqueho.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2024-05-03 11:25:10
Mali ho nechať v Brazílii na hosťovanie načo tak tlačili na ten prestup nerozumiem