Barcelona musí uvažovať o predaji hráčov, aby zlepšila svoju finančnú situáciu. Katalánsky denník Mundo Deportivo upozorňuje, že jedným z hráčov, o ktorých sa zaujímajú veľké európske kluby, je Jules Koundé.

Gabriel Sans z katalánskeho denníka spomína medzi potenciálnymi záujemcami okrem Chelsea, PSG a Manchestru United aj Inter a Newcastle. O Koundého je teda záujem medzi skutočne veľkými alebo finančne schopnými európskymi klubmi. Novinár zdôrazňuje, že Barça bude musieť predať jedného zo stopérov kvôli prebytku hráčov. V tíme už pôsobia Ronald Araujo, Andreas Christensen, Iñigo Martínez a Pau Cubarsí, zatiaľ čo Xavi by rád videl Érica Garcíu späť z hosťovania v Girone. Možno práve ten by nahradil Francúza v úlohe hráča nastupujúceho na pravej strane obrannej línie.

Podľa Sansa však Koundé trvá na svojom zámere naďalej hrať za Barcelonu, hoci v poslednom čase nastupoval najmä na poste pravého obrancu, čo doteraz nebola jeho preferovaná pozícia. Zmluva 25-ročného hráča platí do roku 2027. Novinár Mundo Deportivo píše, že rôzni sprostredkovatelia ponúkajú tímy pripravené získať Koundého, takže Barça sa bude musieť rozhodnúť.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2024-05-07 17:12:00
Garcia nahradiť Koundeho na pravej strane obrany :D
Veď to automaticky až hučí v ušiach aký downgrade to je ...
2024-05-07 17:48:22
S tým Garciou to Xavi nemôže myslieť vážne. Buď je Garcia jeho miláčik alebo Xavimu úplne jebe v hlave!!!