Keďže do konca sezóny zostáva odohrať už len jeden ligový zápas, športové oddelenie už môže pracovať na plánovaní novej sezóny. Dnešný výlet Deca a Bojana Krkića by mohol byť súčasťou tohto plánovania.

Ako dnes ráno informoval Victor Navarro z Cadena COPE, športový riaditeľ Barcelony Deco a futbalový koordinátor klubu Bojan Krkić, ktorý je okrem iného zodpovedný za sledovanie hráčov na hosťovaní, boli dnes prítomní na barcelonskom letisku El Prat. Moises Llorens z ESPN neskôr informoval, že obaja pristáli v Londýne okolo poludnia.

Katalánsky denník Sport v tejto súvislosti tvrdí, že Deco a Bojan Krkić vycestovali do Londýna, aby sa stretli s Hansi Flickom a jeho agentom Pinim Zahavim.

zdroj: sport.es ESPN
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2024-05-22 14:42:03
Mame na neho vôbec peniaze? Máme peniaze na vyplatenie Xaviho? Keď budeme takto vyhadzovať len za trénerov, tak sa nám zvýši na nejaké DMko vôbec? Ide ma z nich poraziť čo stvárajú.
2024-05-22 20:00:18
Kez by to vyšlo tenhle Flick ,konečně by fýza našich hráčů a bojovnost byly vpřed ,zatímco série xxxx přihrávek zpátky,by byla minulost ,pokud chce Barcelona vyhrát znovu ligu mistrů někdy obavám se,ze se musí přizpůsobit modernímu fotbalu a upustit od starého modemu . Nový trenér mimo mimo dna a mimo Španělsko je na tohle ideální . Navíc konečně skončí Tores který na Barcu absolutně vbc nemá na tom se tu shodneme asi všichni