La Furia Roja vstupuje do turnaja ako hlavý favorit. Už dnes si to v otváracom zápase rozdá s reprezentáciou Talianska. Doterajšie výsledky turnaja však dvíhajú varovný prst najmä favoritom, preto zverenci Vicente del Bosqueho nemôžu Talianov aj napriek nepresvedčivým výsledkom z prípravy podceniť.

Súboj sa začne dnes o 18:00 a vysielať ho bude STV2 a ČT4 SPORT. Katalánsky denník SPORT pre tento zápas opäť ponúka svoj pohľad na základnú zostavu Španielskej reprezentácie, ktorá sa pokúsi do turnaja vstúpiť s plným bodovým ziskom. Majú v nej hrať hneď štyria hráči Blaugrana.

V bráne sa objaví Iker Casillas, ktorý je jednotkou repre už niekoľko rokov. Zaujíma nás však zloženie obrannej formácie najmä pre absenciu Puyola a Capdevilu. Na pravej strane sa predstaví Arbeloa, kým na ľavej strane má dostať priestor Jordi Alba. Stopérsku dvojicu má podľa denníka SPORT vytvoriť Ramos s Piquém. Pred nimi má operovať dvojica defenzívnych záložníkov - Busquets a Alonso.

Ofenzívnu časť stredu poľa vytvoria hneď traja nesmierne kreatívni hráči. Rolu tvorcu hry na seba preberie Xavi, ktorého budú po stranách podporovať Iniesta zľava a hráč Manchestru City, David Silva. Katalánsky denník sa domnieva, že proti Talianom dostane ako útočný hrot šancu Fernando Torres.

Taktika do zápasu je zrejmá a to hrať rozostavením 4-2-3-1 a pokúsiť sa rozbiť obranný val Talianov, ktorí sa budú pokúšať hrať zo zabezpečenej obrany s rozostavením 5-3-2 na protiútoky.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.