Záložník Manchestru City David Silva verí, že Írsko – španielsky oponent číslo dva na Majstrovstvách Európy v Poľsku a na Ukrajine – bude najnebezpečnejšie v protiútokoch. Silva si v Premier League zahral proti väčšine írskych hráčov a je presvedčený o tom, že toto je protivníkova silná stránka.

„Írsko sa možno rozhodne usadiť sa viac vzadu. Bude to závisieť aj od stavu trávnika a od toho, či budeme schopní hrať spôsobom, akým chceme. V ich tíme je niekoľko hráčov z Premier League, takže vedia, ako hrať protiútoky,“ povedal Silva.

Na otázku o prvom vystúpení Španielska na Eure Silva povedal, že remíza bola pozitívny výsledok: „Myslím si, že to bol dobrý štart, je dôležité neprehrať hneď prvý zápas. Sme pripravení vyhrať nasledujúce dva duely. Je to na nás. Ak zvíťazíme v oboch, môžeme skončiť na čele skupiny,“ okomentoval.

Manchesterská hviezda povedala, že preferuje hru s čistokrvným útočníkom. „Vždy som hral s jedným alebo dvoma útočníkmi. Som viac stredopoliar. Mal som šťastie a dal som viac gólov z tejto vysunutejšej pozície, ale dávam prednosť hre hlbšie a vytváraniu šancí. No budem hrať tam, kde ma boss postaví,“ dodal.

zdroj: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.